- -30%
- Oczekiwanie na dostawę
Nasze ostatnio dodane przepisy
-
Keks owocowy
Przepis na keks z mnóstwem kolorowych owoców. Jest szybki do przygotowania i możemy go zrobić, gdy tylko najdzie nas ochota.
-
Moelleux z migdałami
Moelleux z migdałami - zaledwie kilka składników a efekt jest przepyszny.
-
Australijski „bush dukkah” z orzechami makadamia
Dukkah to tradycyjna bliskowschodnia mieszanka nasion sezamu, orzechów i przypraw, która została zaadoptowana przez Australijczyków. Dukkah jest spożywane z olejem i chlebem płaskim, a także dodaje się je do pikantnego mięsa, ryb i potraw wegetariańskich. Ma wiele odmian i wersji. W Sydney nazywa się „bush dukkah” i zawiera orzechy makadamia, migdały, orzechy laskowe, sezam, kokos, siemię lniane, nasiona słonecznika, przyprawy, mirt cytrynowy i pieprz dorrigo. My prezentujemy mieszanką z migdałami i orzechami makadamia.
-
Szpinak z orzeszkami piniowymi i rodzynkami
Bardzo ciekawy sposób na szpinak. Danie lekkie, ultra szybkie i absolutnie wyśmienite