Syrop lawendowy - 500ml

  • Syrop lawendowy 500ml
Syrop lawendowy 500ml

- Syrop lawendowy

- Produkt pasteryzowany 

- Wyprodukowano w Polsce

- Do słodzenia potraw, musli lub do bezpośredniej konsumpcji

- Opakowanie szklane z zakrętką. 

Opis

Jeżeli uwielbiasz zapach lawendy z przyjemnością skosztujesz naszego syropu. Aromatyczny syrop z lawendy o charakterystycznym aromacie nie tylko wybornie smakuje i pachnie, ale koi nerwy i pomaga się zrelaksować.

Lawenda od wieków znana jest ze swoich właściwości prozdrotowych i dobroczynnego wpływu na organizm. Nasz wyborny w smaku syrop lawendowy wytwarzany jest tradycyjną techniką z kwiatów lawendy pochodzących z polskich upraw. W składzie syropu znajduje się aż 30% kwiatów lawendy. Syrop sprzedawany jest w szklanych butelkach z praktyczną zakrętką.

Więcej informacji o właściwościach syropu lawendowego znajdziesz w artykule syrop lawendowy właściwości.

Zastosowanie w kuchni

  • syrop lawendowy idealnie sprawdza się jako baza do przygotowania relaksującej lemoniady;
  • można dodawać go również do innych napojów jak kawa, herbata, prosecco;
  • jego smak wzbogaci musli czy owsiankę; 
  • sprawdzi się jako polewa do deserów i dodatek do koktajli;
  • idealny do naleśników i pankejków.

Sprawdź: Jak stosować syrop z lawendy?

Przechowywanie

Syropu nie należy wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych i wysokich temperatur. Osad jest zjawiskiem naturalnym. Przed użyciem należy wstrząsnąć butelką. 

18,00 zł
W magazynie, dostawa 24h

Do darmowej dostawy brakuje 250,00 zł

Inne opcje

Składniki

Składniki: cukier, woda, wyciąg z kwiatów lawendy 30 %

Produkt pasteryzowany.

Osad jest zjawiskiem naturalnym. Należy wstrząsnąć przed użyciem.

Kraj pochodzenia: Polska

Producent: Go4taste I.Dyląg Allegro Sp.J Bonarka 21, 30-415 Kraków

Wartość odżywcza / 100 ml

Wartość energetyczna 1134 kj/271 kcal
Tłuszcz 0,0 g
   w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,0 g
Węglowodany 70 g
   w tym cukry 70 g
Białko 0,0 g
Sól 0,0 g

Komentarze 0

Na razie nie dodano żadnej recenzji.