- Marcepan w gorzekiej czekoladzie
- Pochodzi z Czech
- Bogaty orzechowy smak i aromat.
- Do bezpośredniej konsumpcji
- Opakowanie grube chroniące produkt, zamykanie strunowe, zgrzewane
Opis
Marcepan oblany rozpływającą się w ustach czekoladą mleczną zachwyci twoje kubki smakowe. Ten najwyższej jakości wyrób cukierniczy stworzono na bazie mielonych migdałów. To przysmak, któremu trudno się oprzeć.
Marcepan w czekoladzie to pyszne połączenie zmielonych migdałów i cukru tworzące pastę o bogatym, orzechowym smaku i konsystencji. Zakochasz się w nim od pierwszego kęsa.
Marcepanem w czekoladzie możesz delektować się z przyjemnością o każdej porze dnia. Sprawdzi się również jako oryginalna przekąska na imprezy albo dodatek do kawy. Doda ci energii i dobrego humoru a przy tym zaspokoi twój apetyt na coś słodkiego.
Przechowywanie
Marcepan w czekoladzie należy przechowywać w chłodnej spiżarni lub szafce.
Inne opcje
Składniki
Składniki: czekolada deserowa 53% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne, tłuszcz mleczny, serwatka w proszku, emulgatory: lecytyna i polirycynooleinian poliglicerolu; naturalny aromat waniliowy) marcepan 45% (cukier, migdały, woda, substancje utrzymujące wilgoć: sorbitrol, inwertaza; syrop cukru inwertowanego, syrop glukozowy) cukier, substancja glazurująca (skrobia z tapioki, cukier, szelak)
Produkt może zawierać: sezam, orzeszki ziemne i inne orzechy, i gluten. Co to znaczy ?
Kraj pochodzenia: Czechy
Indeks glikemiczny:
Producent: Go4taste I.Dyląg Allegro Sp.J Bonarka 21, 30-415 Kraków
Wartość odżywcza / 100 g
Wartość energetyczna | 2060 kJ /793 kcal kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
Węglowodany | 54 g |
w tym cukry | 50 g |
Błonnik | 5,8 g |
Białko | 5,7 g |
Sól | 0,01 g |
Komentarze 0