- Herbata owocowa jeżynowa
- Pochodzi z Niemiec
- 100% naturalne, bez konserwantów
- Do przygotowania herbat i naparów
- Opakowanie grube chroniące produkt, zamykanie strunowe, zgrzewane
Opis
Królowa wśród mieszanek herbat owocowych. Szlachetna, prosta i elegancka! W ciepłe letnie dni warto przygotować mocniejszy napar i delektować się schłodzonym z odrobiną wina musującego lub wody mineralnej i udekorowanym listkiem mięty jako herbatą mrożoną. W tym intensywnym i egzotycznym przysmaku pominęliśmy kawałki jabłka. Pyszne kostki papai, owocowo-kwaśne kwiaty hibiskusa i pełne smaku jagody zapewniają mocny smak.
Herbata jeżynowa pakowana jest w szczelne opakowania typu doypack. Dzięki temu herbata na długo utrzymuje świeżość, aromat oraz wyjątkowy i naturalny smak. Herbata nie zawierają konserwantów i innych dodatków.
Jak zrobić herbatę jeżynową?
4-5 czubatych łyżeczek herbaty zalać 1l wrzącej wody. Parzyć 10-12 minut.
Sprawdź również: Jak zrobić herbatę na zimno?
Gdzie kupić herbatę jeżynową i ile ona kosztuje?
Herbatę jeżynową najlepiej kupować u sprawdzonych dostawców, którzy oferują produkty wysokiej jakości, bez zbędnych dodatków. W sklepie Go4taste.pl znajdziesz herbatę jeżynową pochodzącą z Niemiec. Cena zależy od gramatury opakowania i aktualnych promocji, ale zawsze staramy się oferować konkurencyjne stawki przy zachowaniu najwyższej jakości.
Jak przechowywać herbatę owocową jeżynową?
Herbatę Jeżynową należy przechowywać w szczelnym i suchym pojemniku, bez dostępu światła.
Inne opcje
Składniki
Składniki: Kwiaty hibiskusa, rodzynki, kostki papai (papaja, cukier), jagody czarnego bzu, aromat, jeżyny liofilizowane, truskawki liofilizowane, czarne porzeczki, borówki.
Produkt może zawierać: sezam, orzeszki ziemne i inne orzechy, i gluten. Co to znaczy ?
Kraj pochodzenia: Niemcy
Sposób użycia: 4-5 czubatych łyżeczek herbaty zalać 1l wrzącej wody. Parzyć 10-12 minut.
Producent: Go4taste I.Dyląg Allegro Sp.J Bonarka 21, 30-415 Kraków
Wartość odżywcza / 100 ml
| Wartość energetyczna | 12 kJ/ 3 kcal kcal |
| Tłuszcz | 0,1 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
| Węglowodany | 0,5 g |
| w tym cukry | 0,3 g |
| Błonnik | 0,0 g |
| Białko | 0,1 g |
| Sól | 0,01 g |

Komentarze 0