• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego
  • Przejdź do drugiego paska bocznego
☰
✖

Go4taste Blog

Idź do sklepu

Drugi sidebar

O surowcach

  • Bakalie
  • Cukier
  • Częste pytania
  • Herbaty
  • Kasze
  • Kawa
  • Mąki
  • Miody i syropy
  • Oleje
  • Orzechy
  • Owoce liofilizowane
  • Owoce suszone
  • Pestki i nasiona
  • Przyprawy
  • Ryże
  • Superfoods
  • Suplementy diety
  • Witaminy i minerały

Wyszukiwarka

Zaproponowane posty

czosnek niedźwiedzi

Czosnek niedźwiedzi – wady i zalety

Czosnek niedźwiedzi ma wiele zalet w stosunku do swojego udomowionego kuzyna. Został uznany nawet za ...

Czytaj więcej

Jesteś tutaj: Home / Częste pytania / Migdały: jak zdjąć skórkę?

31 marca 2018

Migdały: jak zdjąć skórkę?

Zdjęcie skórki z migdałów najlepiej jest przeprowadzić na zimno. Polanie ich wrzątkiem może uszkodzić niektóre zawarte w nich wartościowe składniki. Najlepiej jest je włożyć do wody na 24 godziny, w których trakcie jednokrotnie zmienić można płyn. Po upływie tego czasu należy je obierać ze skórki, co wymaga pewnej cierpliwości, w zamian jednak gwarantuje prawdziwe bogactwo wartościowych składników. W ten sposób otrzymujemy migdały blanszowane. Wśród nich wyróżniamy migdały solone, to doskonała przekąska, którą można jeść solo, prosto z opakowania.

Więcej o migdałach blanszowanych dowiesz się z artykułu: Migdały blanszowane – właściwości i zastosowanie.


Opakowanie Go4Taste

Migdały blanszowane kalifornijskie - 1kg – cena : 45,00 zł

Kup migdały blanszowane sklep go4taste

Powiązane wpisy

W kategorii:Częste pytania

Pierwszy Sidebar

Promowany produkt

Migdały blanszowane kalifornijskie - 1kg
Migdały blanszowane kalifornijskie - 1kg
45,00 zł
Kup w sklepie Kup

Copyright© 2025 · Brunch Pro by Feast Design Co.